+385 98 284 317

Search our Site

Tko smo mi?

Naša mala i dinamična tvrtka spremna je prilagođavati se tržištu i novim trendovima.

Premda mlada tvrtka posjedujemo dugogodišnje iskustvo koje smo stekli radeći u sličnoj i istoj djelatnosti. Odlučili smo se sami okušati u nekim stvarima i smatramo da smo u tome uspjeli.

Spremni smo se uhvatiti u koštac sa najzahtjevnijim projektima i odraditi ih najkvalitenije uz pristupačnu cijenu na vaše i naše zadovoljstvo.Tražimo partnere za poslovnu suradnju


Tražimo partnere za suradnju na svim poslovima izrade metalnih ograda, vrata, nadstrešnica, montaže panela, postavljanja lexan ploča i svih ostalih bravarskih radnji. Ukoliko ste zainteresirani za suradnju molimo da nas kontaktirate, a za detalje pogledate više o nama.

Pogledajte naš proizvodni program i usluge


Naši radovi


Napravili smo puno projekata na zadovoljstvo naših klijenata koji su prepoznali naš način rada, te nas najviše veseli kad dobijemo preporuku i pohvalu.

Pogledajte naše radoveKako radimo

Bilo da se radi o malom ili velikom projektu od samog početka ozbiljno shvaćamo svoj posao i odrađujemo ga maksimalno kvalitetno.

Kvaliteta i iskustvo

Iako smo još uvijek mlada tvrtka svoj posao shvaćamjo ozbiljno i radimo ga maksimalno kvalitetno, a iskustvo smo stekli u kratkom vremenu radeći puno projekta i sve je uspješno završeno na obostrano zadovoljstvo.


Naše sjedište

Sjedište naše tvrtke nalazi se u Međimurju poznatom po mnogim majstorskim radnjama. Mi se nalazimo nekoliko kilometara od Čakovca. Za detalje nas slobodno kontaktirajte.
Kontaktirajte nas
AST metalna radnja j.d.o.o. Kalnička 22
Strahoninec
40000 Čakovec
+385 98 284 317
ast.metalnaradnja@gmail.com

andrija.trupkovich@gmail.com

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak - petak: 7 do 15 sati
Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati u Izjavi o kolačićima.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće Napusti stranicu